Over Musea in Nederland

Musea in Nederland is een onafhankelijke informatieve website over alle musea in Nederland. Per provincie ingedeeld, met gemakkelijke zoekfuncties willen we de vindbaarheid van de musea vergroten en worden we een overzichtelijke website voor alle musea in Nederland.

Wij helpen u kiezen!

Heeft u zin in een leuk en interessant uitje? Dan is een museum een uitstekend idee! In vrijwel elke plaats in Nederland is wel een museum te vinden. En wat uw interesse ook is, over elk onderwerp is wel een museum te vinden. Van wetenschap tot natuur en van kunst tot geschiedenis. Wij helpen u graag bij uw zoektocht om een leuk en informatief museum bij u in de buurt te vinden. Of gaat u bijvoorbeeld een weekendje weg en wilt u graag een museum bezoeken in de stad waar u naartoe gaat? Ook dan komt onze website u te hulp, wij inspireren u graag!

Alles over de musea

Naast alle praktische gegevens van de musea, zoals adres- en andere contactgegevens, kunt u als bezoeker ook uw beoordeling geven over elk museum. Bent u onder de indruk van de vaste collectie of had u er juist meer van verwacht? Is het museum leuk om te bezoeken met kinderen? Is het museum goed toegankelijk voor mindervaliden? Hoe beoordeelt u de tijdelijke tentoonstelling? Laat uw reactie of beoordeling achter om zo andere mensen te helpen kiezen.

Blog

Neem ook een kijkje op onze blog. Hier wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws omtrent musea, persberichten en andere bijzonderheden over elk museum in ons land.

Aan alle inhoud die op onze website staat vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Direct naar

Voor musea

Wilt u informatie over het plaatsen van uw museum, tentoonstellingen of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: administratie@museain.nl