Contact Museain.nl

Museain.nl is een onafhankelijke informatieve website over alle musea in Nederland. Per provincie ingedeeld, met gemakkelijke zoekfuncties willen we de vindbaarheid van de musea vergroten en worden we een overzichtelijke website voor alle musea in Nederland.

Aan alle inhoud die op onze website staat vermeld kunnen geen rechten worden ontleend.

Contactgegevens Museain.nl

Museain.nl
Tolbertervaart 1b
9356 VD Tolbert
T: 0594-555013
E: info@caja-media.nl

Voor musea

Bekijk hier wat we ook voor uw museum kunnen betekenen. Wilt u informatie over het plaatsen van uw museum of heeft u een klacht?

T: 0594-555013
E: info@caja-media.nl

Adverteren

We hebben speciale ruimtes gereserveerd voor advertenties van tentoonstellingen e.d. Deze advertenties zijn al mogelijk met een looptijd vanaf één maand. Interesse? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in een van onze Museakranten.

MKB

Bedrijven kunnen ook op onze website of in de Museakrant adverteren. Heeft u een zakelijke aanvraag m.b.t. adverteren? Via Caja-Media en onze mediapartner Presstige Media verzorgen we de acquisitie in onder andere de Museakranten.

Copyright

Wij doen onze uiterste best om alleen rechtmatig verkregen beeldmateriaal en teksten te gebruiken, met bronvermelding waar nodig. Mocht u toch een afbeelding of tekst aantreffen waarvan u denkt dat wij die onrechtmatig gebruiken, neemt u dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.

Wilt u graag gebruik maken van onze afbeeldingen of teksten? Gebruikt u dan alstublieft een bronvermelding met een link naar onze website.

Direct naar

Voor musea

Wilt u informatie over het plaatsen van uw museum, tentoonstellingen of heeft u een klacht?

Neem contact op
T: 0594-555013
E: administratie@museain.nl